Girona

El Dépor-Fuenla, divendres que ve

Tot i que era força evident tenint en compte la desídia del Deportivo dels últims dies, negant-se a jugar el partit pendent contra el Fuenlabrada, amb els jugadors de vacances i, consegüentment, no presentant-se a la cita per passar els corresponents PCR de LaLiga dilluns, finalment ha estat el mateix conjunt gallec, juntament amb LaLiga i el Fuenlabrada, el que ha demanat ajornar de nou el partit que havia estat fixat pel comitè per avui mateix. Ben entrada la nit, LaLiga va oficialitzar la nova data per a l’enfrontament, que es disputarà divendres, com així ho van demanar els mateixos clubs i l’organització de la competició. La majoria dels futbolistes del Dépor ja van passar ahir per la ciutat esportiva del club gallec a Abegondo a fer-se els tests PCR per afrontar amb totes les garanties logístiques i sanitàries el partit ajornat en el seu dia per culpa d’un brot de coronavirus detectat en el Fuenlabrada.

El Deportivo ha reculat els últims dies a l’hora de negar-se a jugar el duel contra els madrilenys, i és que l’amenaça d’una dura sanció per incompareixença podia posar en perill tota la maquinària que els serveis jurídics del club han engegat per defensar l’adulterament de la competició per part de LaLiga i els òrgans que van decidir ajornar només el seu partit amb tot el que hi havia en joc. De fet, el Dépor ja és equip de segona B amb els resultats dels altres rivals –les victòries de l’Albacete i el Lugo–, i només salvaria el coll per la via judicial si s’apliqués un descens administratiu del Fuenlabrada, el principal motiu que s’hagi posat a disposició per jugar.

En una roda de premsa feta ahir a la tarda, el president del Deportivo, Fernando Vidal, va afirmar que en paral·lel als recursos iniciats, el club demanarà la inhabilitació de Tebas com a president de LaLigaper “abús d’autoritat, conflicte d’interessos i incompliment de la normativa”.

LA VIA JUDICIAL

El Dépor vol evitar una sanció per incompareixença que li invalidi els recursos engegats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)