Girona

El Saragossa estudia demanar que s’aturi el ‘play-off’

2a divisió A. El club diu que si les autoritats no responen la petició de donar per acabada la competició presentarà denúncia al comitè de competició

El president del Saragossa, Christian Lapetra, i el director esportiu, Lalo Arantegui, han fet una roda de premsa per argumentar i ampliar detalls sobre el comunicat d’ahir en què demanaven donar per acabada la competició i fer pujar a primera o bé els sis primers classificats o bé el Saragossa com a tercer. “Aquests play-off neixen adulterats. No competirem tots en les mateixes condicions”, ha afirmat el president, en referència a la pèrdua del seu màxim golejador, Luis Suárez, un cop acabada la cessió per part del Watford. El Saragossa exigeix a LaLiga, la RFEF i el CSD que responguin la petició que els van fer ahir. “Hem de mantenir un termini prudencial perquè contestin. Però, si no ho fan, amb tota probabilitat presentarem una denúncia al comitè de competició per demanar formalment la paralització de la competició”, ha explicat el president. “Farem tots els passos a tots els nivells per aconseguir el nostre objectiu”, ha afegit Lapetra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)