Girona

El Numància i el Deportivo demanen al CSD que inhabiliti Tebas

2a divisió A. Els dos clubs volen que el Consejo obri un expedient disciplinari al president de LaLiga “per les reincidents infraccions molt greus”

El cas Fuenlabrada continua generant polèmica. Dos dels clubs més actius en la defensa dels seus interessos, el Deportivo de la Corunya i el Numància, han fet un pas més i han enviat una carta al Consejo Superior de Deportes demanant que inhabilitin el president de LaLiga, Javier Tebas. Tots dos clubs, que han baixat a segona B, es consideren molt perjudicats per la suspensió només del Deportivo-Fuenlabrada (es juga aquest vespre) de l’última jornada.

El Numància i el Deportivo demanen al CSD “l’obertura urgent d’un expedient disciplinari al president de LaLiga per les reincidents infraccions molt greus comeses, especialment, des del dia 20 de juliol fins avui”. Relaten les principals infraccions, entre les quals hi ha la “responsabilitat pel desplaçament del Fuenlabrada” a la Corunya, “l’abús d’autoritat” per no suspendre tota la jornada 42, l’incompliment en matèria de conflictes d’interès per la relació amb el Fuenlabrada o “l’actuació negligent en la concessió a l’Elx d’un lloc de play-off”.

El Numància i el Deportivo demanen la suspensió immediata, de manera cautelar i provisional, de Javier Tebas, “per estar generant uns greus danys i perjudicis a LaLiga i als clubs que la conformen”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)