2a divisió A

El CE Sabadell renova Ángel Martínez i fitxa Víctor García

Segona divisió A. El Centre d’Esports Sabadell s’assegura la continuïtat del seu capità i arriba a un acord amb el Real Valladolid per a la cessió de l’extrem valencià, que ja ha debutat en la primera divisió

El CE Sabadell s’ha assegurat la continuïtat d’Ángel Martínez una temporada més. El capità seguirà aportant el seu lideratge en l’equip en el retorn a la segona divisió A. “La renovació significa completar l’ascens i poder gaudir de la Segona ’A’ amb la samarreta arlequinada. Afrontem la temporada sense complexes amb la confiança de l’ascens i d’un equip molt unit.”, afirma.

D’altre banda, el CE Sabadell també es comença a reforçar. El club arlequinat i el Real Valladolid han arribat a un acord per a la cessió de l’extrem Víctor García. El jove jugador valencià de 23 anys s’incorpora al Sabadell després d’una temporada on s’ha estrenat a Primera Divisió a les ordres de Sergio González amb gol el dia del seu debut a Mestalla davant el Valencia CF. La resta del curs l’ha disputat amb el Valladolid Promesas amb qui també va jugar el play-off d’ascens a Segona Divisió ’A’. “Estic molt content de formar part del CE Sabadell, un club històric del futbol espanyol que torna a Segona Divisió”, ha afirmat. “Espero retornar la confiança que he rebut del club en aquesta temporada tan especial que ens espera a tots”..

D’altre banda, el CE Sabadell

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)