Girona

L’AFE, en contra de les concentracions d’equips

2a divisió A. El sindicat de jugadors recorda que la mesura que exigeix LaLiga per als equips que disputen el ‘play-off’ es troba fora de l’àmbit del conveni col·lectiu

La decisió de LaLiga de fer concentrar els equips que han de disputar el play-off d’ascens no ha estat ben rebuda pels futbolistes. El sindicat majoritari, AFE, ha fet un comunicat en què mostra la seva disconformitat. “En relació a l’exigència unilateral per part de LaLiga de concentrar els futbolistes que han de disputar els play-off d’ascens a primera, l’Associació de Futbolistes Espanyols vol manifestar la seva disconformitat per trobar-se fora de l’àmbit del conveni col·lectiu. Aquesta associació defensarà qualsevol vulneració que es produeixi respecte al que està estipulat en el conveni col·lectiu que atempti contra els drets i la salut dels nostres companys”, diu el comunicat.

La idea de LaLiga és que els quatre equips que lluiten per la tercera plaça d’ascens a primera, entre els quals el Girona, es concentrin a partir de demà en un hotel, fins que acabi la competició. El Girona es prepara per allotjar els jugadors i els tècnics a l’hotel CamíRal, molt a prop del centre d’entrenament La Vinya on concentra l’activitat diària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)