2a divisió FEF

L’Olot i el Llagostera posposen l’inici de la pretemporada

2a divisió B. Els dos equips que havien de començar la preparació dilluns, no ho faran davant la incertesa al respecte de l’inici de la competició

La reunió que ha convocat per dilluns la FEF (federació espanyola de futbol) en què s’ha de debatre amb els presidents de les territorials com i quan començar la temporada vinent, ha fet encendre les alarmes a diversos clubs que tenien previst engegar aviat. L’Olot i el Llagostera, de fet, han canviat de plans i han suspès l’inici de pretemporada, que tenien programat per dilluns. La lliga de segona B havia d’iniciar el 26 de setembre, però davant la incertesa, tots dos equips han decidit esperar i posposar els entrenaments. "Finalment aquest proper dilluns no començarem la pretemporada tal i com estava previst. Posposem el retorn als entrenaments fins que la FEF no decideixi la data d’inici de la competició oficial", ha manifestat l’Olot en un comunicat. "El Llagostera suspèn l’entrenament de dilluns i ajorna l’inici de pretemporada a l’espera de la resolució de la FEF sobre el començament de la competició" ha afirmat el Llagostera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)