2a divisió FEF

En suspens el retorn de la competició

2a divisió B. La FEF convoca una reunió per debatre quan començar el curs vinent en el futbol no professional. L’Olot i el Llagostera ajornen l’inici de la pretemporada

El futbol no professional torna a estar en dubte. La FEF (Federació Espanyola de Futbol) va anunciar ahir que ha convocat els presidents de les territorials a una reunió dilluns per avaluar com i quan podran començar les competicions. “La federació entén que, davant l’evolució de la situació pandèmica de les darreres setmanes i especialment dels darrers dies, és imprescindible fer una reflexió conjunta sobre la conveniència de començar una nova temporada amb unes garanties sanitàries i jurídiques suficients per a tots els esportistes, clubs i federacions, atès que en aquests moments les condicions han canviat en relació amb el que estava previst en setmanes anteriors”, va explicar l’ens presidit per Luis Rubiales en un comunicat.

Tot plegat, doncs, provoca de nou incertesa en un futbol no professional que ja tenia dates per començar. En aquest sentit, els dos equips gironins que militen a segona divisió B, l’Olot i el Llagostera, van pronunciar-se davant aquesta trobada programada de la FEF i van decidir ajornar l’inici de la pretemporada, que engegava, en ambdós casos, aquest dilluns. La lliga de segona B havia de començar el 26 de setembre, però a causa dels esdeveniments, olotins i llagosterencs han decidit esperar i suspendre els entrenaments. “Finalment aquest dilluns no començarem la pretemporada tal com estava previst. Ajornem el retorn als entrenaments fins que la FEF no decideixi la data d’inici de la competició oficial”, va manifestar l’Olot en un comunicat ahir a la tarda. “El Llagostera suspèn l’entrenament de dilluns i ajorna l’inici de la pretemporada mentre espera la resolució de la FEF sobre el començament de la competició” va dir el Llagostera.

El Llagostera fitxa Muñi

El Llagostera va anunciar un reforç per a la seva davantera. Alejandro Muñoz, conegut com a Muñi, que reforçarà l’atac de l’equip d’Oriol Alsina. Muñi, de 20 anys, arriba a l’equip blaugrana procedent del Granollers, on ha agafat experiència a tercera divisió en la seva primera temporada de sènior, que va tancar amb cinc gols en vint partits de lliga. Va arribar a l’equip vallesà després d’una etapa prolífica en el Girona juvenil, primer en el B en lliga estatal i, després, en el de divisió d’honor, amb unes xifres molt notables: nou gols en 23 partits (1.197 minuts) la temporada 2018/19.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)