Girona

El Saragossa demana la suspensió del ‘play-off’

2a divisió A. El club sol·licita l’aturada al CSD “per la falta d’integritat i el risc per a la salut”

El Saragossa ha presentat al Consejo Superior de Deportes una petició perquè se suspengui el play-off d’ascens i es doni per acabada la competició, “per la falta d’integritat de la competició i el risc molt greu per a la salut”. El conjunt aragonès, que ahir va saber que l’Elx serà el seu rival en la primera eliminatòria, ha reiterat en nombrosos comunicats la voluntat que no es jugui la fase d’ascens i que acabi pujant com a tercer classificat, si no és que LaLiga decideix fer pujar els sis primers.

En el recurs, el Saragossa explica que l’endarreriment de la fase d’ascens suposa “un dany esportiu d’impossible reparació”, en referència a la pèrdua del seu màxim golejador, Luis Suárez.

Com ja va manifestar en una altra petició a totes les institucions el Saragossa proposa al Consejo que pugin els sis primers de la temporada regular –i que la primera passi a tenir 23 equips– o bé que pugi el tercer, que és el Saragossa.

“Ens trobem, per desgràcia, davant d’una segona onada del virus, i és del tot desaconsellable la disputa de competicions esportives professionals”, apunta el Saragossa, que demana que, mentre es tramita el recurs, es prengui com a mesura cautelar la suspensió del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)