2a divisió FEF

Entre el neguit i el disgust

2a divisió B. Els clubs frenen l’arrencada i esperen amb preocupació la reunió de demà sobre l’ajornament del retorn del futbol no professional

“Només espero que la decisió que es prengui estigui a l’altura dels milers de persones que ens hi dediquem professionalment i dels milers que en depenen directament o indirectament. Som sentiment i indústria, les dues coses.” La reflexió la feia l’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, a les xarxes socials, que es van omplir de comentaris de jugadors i tècnics després de l’anunci de la federació espanyola, que dilluns estudiarà l’ajornament del retorn del futbol de segona B en avall. Estava previst per al 26 de setembre (a segona B) o per a l’octubre, però es podria demorar setmanes o fins i tot mesos, perquè una de les alternatives és no començar fins al gener del 2021. Enmig de la incertesa, i pendents de la reunió de demà, la majoria de clubs han frenat l’arrencada de la pretemporada, entre els quals l’Olot i el Llagostera, que s’hi volien posar precisament demà.

“Moltes famílies depenem d’això, i tenim dret a treballar com qualsevol altre treballador. No existeix el risc zero, com ja hem vist a primera i a segona A, així que s’han de prendre mesures i establir protocols, per part de la RFEF, però mai aturar l’activitat”, assenyala el davanter del Llagostera Sascha Andreu.

L’AFE hi vol ser

El sindicat de futbolistes ha enviat una carta al president de la RFEF, Luis Rubiales, en què li demana ser a la reunió de demà dels presidents de les federacions autonòmiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)