Girona

Eliminatòria de tarda

Horaris. El Girona rep dijous (19.30 h) l’Almeria i el visita diumenge (19 h)

L’endemà de saber-se que l’Elx mantenia el sisè lloc i per tant l’accés al play-off d’ascens per la derrota al límit del Fuenlabrada a Riazor, LaLiga va facilitar els horaris de les dues semifinals. Els dies ja estaven definits, però faltaven les hores. El Girona i l’Almeria s’enfrontaran en la primera franja, la de tarda, tant en l’anada com en la tornada. El primer duel serà dijous a Montilivi (19.30 h). La tornada, al Jocs del Mediterrani, serà el diumenge 16, mitja hora més aviat (19 h), amb el risc que la temperatura sigui molt alta a Almeria. x

L’eliminatòria entre l’Elx i el Saragossa ha estat fixada en la segona franja (22 h), tant en l’anada al Martínez Valero com en la tornada a la Romareda. La final es jugarà el dijous 20 i el diumenge 23, amb l’horari per definir.

Concentració, encara no

La plantilla del Girona, després de dos dies de descans, torna avui a l’activitat. Tot i que el club s’havia preparat perquè l’equip s’allotgés a partir d’avui mateix a l’hotel Camíral, de moment ho ajorna, perquè LaLiga ha flexibilitzat la mesura. El més probable és que els gironins comencin dimarts la concentració al PGA. L’Almeria sí que va anunciar que ja concentrarà la plantilla en un hotel a partir d’avui mateix.

SEMIFINALS
DIJOUS 13 Girona-Almeria
19.30 h
Elx-Saragossa
22 h
DIUMENGE 16 Almeria-Girona
19 h
Saragossa-Elx
22 h
FINAL
Dijous 20
(anada)
Diumenge 23
(tornada)

El Saragossa demana aturar-lo

X.M.

El Saragossa va presentar al Consell Superior d’Esports un recurs d’alçada per demanar que se suspengui el play-off i es doni per acabada la competició, “per la falta d’integritat de la competició i el risc molt greu per a la salut”. En el recurs, el Saragossa explica que l’endarreriment de la fase d’ascens suposa “un dany esportiu d’impossible reparació”, en referència a la pèrdua del seu màxim golejador, Luis Suárez. Com ja va manifestar en una altra petició a totes les institucions el Saragossa proposa al Consell que pugin els sis primers de la temporada regular –i que la primera passi a tenir 23 equips– o bé que pugi el tercer, que és el Saragossa. “Ens trobem, per desgràcia, davant d’una segona onada del virus, i és del tot desaconsellable la disputa de competicions esportives professionals”, indica el Saragossa, que demana que, mentre es tramita el recurs, es prengui com a mesura cautelar la suspensió del play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)