Girona

Granell: “No tinc cap dubte que el Girona aconseguirà passar”

2a divisió A. El capità parla del moment de l’equip amb l’eliminatòria contra l’Almeria a l’horitzó

El capità del Girona, Àlex Granell, ha parlat aquest migdia als mitjans oficials del club, on ha parlat de com ha viscut aquestes darreres setmanes d’incertesa i del què li ve al Girona aquesta propera setmana. El conjunt blanc-i-vermell es juga la temporada en el play-off d’ascens a primera divisió.

Data oficial

Per fi tenim una data. Tan desitjada i esperada. Portàvem moltes setmanes esperant saber del cert qui dia podríem disputar el que ens havíem guanyat al terreny de joc, que era disputar un play-off d’ascens a primera divisió. S’ha fet molt llarg, molt dur. Psicològicament ha costat gestionar aquestes setmanes d’entrenament sense un objectiu proper sense una data a la que agafar-nos i em trec al barret amb la plantilla i el cos tècnic que ha seguit entrenant de manera excel·lent i molt professional, tot i la complexitat d’aquesta situació que ha generat angoixa per no saber quin seria el final de temporada, ni quan.

Aturada i 24 dies sense competir

Estàvem treballant bé, ens sentíem reforçats pel què estàvem fent al terreny de joc, per com estàvem entrenant i portant les setmanes. Però sí que quan veies que no hi havia una data, arribaves a casa i et quedaves xafat per no saber si tots aquests entrenaments estaven servint per alguna cosa o tot quedaria en no res. Des que es va saber la data estem molt més animats, sabem que tenim el partit aviat i ens ha reforçat.

La situació en la lliga els darrers dies

Al final tot el que hem anat veient en les últimes setmanes ha generat un punt més d’incertesa a la situació actual. A mi personalment m’agrada molt l’actitud que ha pres el Girona, em sento molt ben representat per l’entitat; conviure en el silenci, limitar-se a esperar notícies, entrenar de manera professional... això diu molt del gran club que som.

El partit contra l’Almeria

És un partit molt complicat, és molt difícil de predir què pot passar. Quan vam tornar del confinament vam tornar molt animats i l’arrencada no va ser bona. Ara estàvem en una dinàmica positiva amb el nou cos tècnic i amb aquesta aturada de tres setmanes no sabem com l’encaixarem. Sí que a nivell de sessions d’entrenaments l’equip, a més de compromès com ha estat tot l’any, està físicament i mentalment molt preparat, però és una incertesa. Ens enfrontem a un rival que ha fet molt bona temporada i ara amb entrenador nou i això genera més incertesa, però ens hem de preocupar de nosaltres si estem bé, d’estar forts a Montilivi. Sí que no tenir gent és handicap, però quan anem al camp de l’Almeria ells també ho patiran. A Montilivi seguir fent-nos forts i fer un pas endavant fora de casa per poder passar aquesta eliminatòria que passar-la necessitem fer dos partits molt complets però no tinc cap dubte que el Girona ho aconseguirà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)