2a divisió FEF

La FEF posposa l’inici de les competicions semiprofessionals, amateur i de base

Futbol. L’ens presidit per Rubiales comunicarà l’inici de les competicions amb 30 dies d’anterioritat i no el proposarà fins que no existeixi un pla amb la supervisió del govern

Totes les competicions de futbol, exceptuant les professionals (primera i segona divisió masculina) queden posposades fins a nou avís. La Federació Espanyola, després d’una reunió amb les territorials, ha decidit que no començaran les lligues que estan sota la seva responsabilitat fins que no hi hagi un pla acordat amb el govern que asseguri unes condicions sanitàries i jurídiques òptimes. “És intenció de la Federació comunicar als clubs l’inici de la temporada amb, al menys, 30 dies d’antelació, un cop hi hagi un protocol nacional aprovat pels poders públics competents”, explica, en un comunicat, l’ens que governa el futbol espanyol.

Tanmateix, pel que fa a les competicions governades per les Federacions Territorials (en el cas català, la Federació Catalana de Futbol), el seu inici dependrà de l’autorització i les mesures que s’apliquin en el territori que comprèn la Federació corresponent. “En la reunió convocada avui, la Federació [Espanyola] juntament amb les federacions territorials han acordat per unanimitat treballar amb l’objectiu que cada una d’elles concreti amb les autoritats esportives i sanitàries de la seva Comunitat Autònoma quins són els requisits essencials i mínims per poder començar, com abans millor, les competicions que competeix organitzar a les territorials i que aquestes es puguin iniciar en el moment en què les autoritats autonòmiques ho autoritzin”, s’indica en la comunicació.

De la mateixa manera, la FEF es compromet a treballar, juntament amb altres federacions (Bàsquet, Handbol, Hoquei, Rugbi, Patinatge, Natació, Voleibol i Beisbol) i el govern espanyol per un pla que garanteixi seguretats sanitàries i jurídiques a l’hora de reprendre la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)