Girona

Cristhian Stuani

Davanter del Girona

“L’equip està en bona forma i mentalment bé”

En condicions normals, sense la pandèmia que va aturar el futbol al març, el Girona hauria fet bé d’intentar assolir l’ascens directe, perquè el més probable és que Cristhian Stuani s’hagués perdut el play-off, que coincidia amb la copa Amèrica. Ara, a punt de començar una fase que s’ha demorat molt, el gran referent blanc-i-vermell confia guiar l’equip cap a primera. “Ara sembla que sí que podrem disputar els partits i intentar aconseguir l’ascens per la via que ens queda. Fa setmanes que esperem aquest moment”, va explicar Stuani en una entrevista als mitjans del club. “Estem preparats. Crec que l’equip està bé, en bona forma i mentalment també bé, tot i que hi ha hagut un moment difícil per la incertesa”.

Stuani va descansar a Alcorcón, en l’últim partit, que Francisco va afrontar en clau play-off, pensant que començaria al cap de tres dies. El Girona va perdre la possibilitat d’acabar tercer, i les incògnites es van multiplicar. “Entrenar sabent una data canvia molt. Hem tingut molts dies que ens ha tocat entrenar i seguir els protocols amb la màxima professionalitat, sense saber cap data ni si podríem jugar. Ens ho hem de prendre com una cosa que ens doni forces per afrontar el que ve”, comenta Stuani. Els jugadors i els tècnics del Girona s’aïllaran a partir d’avui a l’hotel Camíral del PGA. “És una mesura una mica difícil d’assimilar, però veient com està tot i el que està passant en altres equips, i també les ganes d’acabar la competició, s’ha d’entendre. Volem que es jugui el play-off i que pugi el millor dins al camp. Ho hem de veure així, que ens pugui assegurar que estarem disponibles i en bones condicions”.

El Girona començarà dijous a Montilivi (19.30 h) un play-off diferent, sense públic. “És una qüestió més mental. Ja hem tingut l’experiència dels últims partits de lliga sense aficionats. Ens hem de mentalitzar. I sabem que, encara que no puguin ser al camp, tenim el seu suport”, apunta Stuani, que preveu una eliminatòria complicada contra l’Almeria. “Té moltes virtuts, és molt bon equip i té potencial. Hem d’intentar fer valer totes les nostres capacitats. Tenim molts arguments per poder guanyar els partits. S’ha de tenir en compte que són 180 minuts i crec que serà molt difícil. Ho haurem de donar tot.”

LA INCERTESA

“Fa setmanes que esperem el moment. Ha costat treballar sense tenir data”

CONTRA L’ALMERIA

“Tenen moltes virtuts. Hem d’intentar fer valer les nostres capacitats”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)