Girona

Francisco: “Hem de demostrar que volem ser a primera”

2a divisió A. El tècnic del Girona afirma que, excepte Brian Oliván, amb un esquinç al turmell, tota la plantilla està disponible

Francisco ha comparegut aquest migdia en la roda de premsa telemàtica per parlar de l’anada de semifinals de play-off d’ascens que el Girona juga demà (19.30h) contra el Girona a Montilivi. El tècnic ha explicat que compta amb tots els futbolistes excepte Brian Olivan, baixa per un esquinç al turmell.

Com està l’equip

L’equip volia tenir una data, hem entrenar bé. Hi havia un temps que no sabíem com acabaria la cosa però estem endollats. Ha estat una setmana fantàstica d’entrenaments.

L’aturada de 3 setmanes

Ens han anat bé per poder treballar aspectes que no podíem quan vam arribar. No podíem castigar físicament però si treballar per línies, situacions de partit, etc. El treball ha estat fantàstic i arribem bé i a punt.

Les crítiques dels clubs

Cadascun treu la seva conclusió de la situació. És una pandèmia a nivell mundial i ha fet mal a tots els àmbits, també en el futbol. Hem optat pel silenci, havia algú que havia de prendre decisions i hem esperat treballant.

Millor o pitjor després de l’aturada

No se sap, hi ha hagut un aturada però només pensem en nosaltres i en arribar preparats. Que hauria passat sense aturada? Estàvem bé però toca esborrar això, saber el que ens juguem, el club, la ciutat i la afició. Tenim un altre partit de tornada que també caldrà jugar.

Derrota en la última jornada al feu de l’Alcorcón. Podien haver quedat tercers.

No ens sentim perjudicats. El partit de l’Alcorcón el vam plantejar com creiem. Ara ens toca Almeria, contra un bon rival, ho habíem de fermen i vam ser concecuents. És complicat.

Jose Gomes no ha dirigit a l’Almeria en cap partit

És un entrenador que no coneixíem, primer cop a Espanya, però ens hem preparat per rebre a un Almeria, vertical, amb mobilitat. Sabem dels seus perills.

Pressió

El Girona ja sabem que era el candidat a pujar, volem demostrar que volem ser de primera i ara no important favoritismes. Hem tingut temps per treure el millor. Ara estem en el punt d’aconseguir el punt òptim, hem treballat molt però també reconeixem a l’rival, molts gols a l’espai, en transicions.

Planificació

No he volgut desviar de la meva atenció, no tenia temps a pensar en l’any que ve. A tots els equips els afecta, hi ha equips de 1a i 2a que ja entrenant. La situació és la que és i la pandèmia afecta a tots. Tant de bo estiguem en primera i passi tot ràpid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)