Girona

L’Almeria aïlla un membre de l’equip per un resultat " no concloent"

Segona divisió A. El club parla de resultat " no concloent", ja que en la prova d’ahir va donar positiu i en un nou control ha estat negatiu

A poc de 24 hores per la disputa de la semifinal del play-off entre el Girona i l’Almeria, el club andalús, que ja tenia a dos positius en les seves files, n’ha anunciat un altre en un comunicat. L’Almeria parla de resultat "no concloent", ja que en la prova d’ahir va donar positiu i en un nou control ha estat negatiu, ha aïllat a la persona en qüestió i ha indicat que pensa viatjar demà a Girona com tenia previst.

“La UD Almeria comunica que ha decidit aïllar un dels integrants de la seva plantilla després de detectar-se un resultat no concloent a les proves mèdiques a què s’està sotmetent. La persona en qüestió, que està asimptomàtica, va donar positiu en el test realitzat el dimarts i davant aquesta situació s’han tornat a repetir les proves a tots els integrants de la plantilla, quadre tècnic i personal vinculat directament amb ells. En el nou control el diagnòstic ha estat negatiu i s’ha optat per dur a terme una tercera prova, estant pendent dels resultats.

Tenint en compte que l’Almeria es troba en règim de concentració des del passat diumenge, que s’allotja en habitacions individuals, que no fa servir zona comuns a l’hotel, i que en els entrenaments no utilitza vestidors ni altres dependències tancades de l’Estadi dels Jocs Mediterranis, l’entitat té la voluntat i el ferm propòsit de viatjar a Girona per jugar els play-off d’ascens, com ha passat recentment en altres competicions, fins i tot de caràcter internacional.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)