Girona

Les agrupacions d’abonats, a partir del dia 31

2a divisió A. El Girona endarrereix el procés perquè els abonats puguin demanar agrupar-se a l’estadi quan s’hi pugui tornar a entrar

El Girona, que fa setmanes va presentar la campanya d’abonats de la temporada 2020/21 tot i no tenir encara acabada l’actual ni saber quan podrà començar a entrar públic a Montiilivi, ha endarrerit els terminis pels quals els abonats podran demanar agrupar-se en una mateixa zona. Aquest procés havia d’arrencar dilluns, però amb l’endarreriment del play-off d’ascens, finalment s’activarà a partir del 31 d’agost. Els abonats podran demanar ubicar-se a la graderia de l’estadi amb amics i familiars, formant grups. També a partir del dia 31, i fins al 2 de setembre, els abonats poden demanar un canvi de seient. A partir del 7 de setembre, es podran fer les noves altes fins a esgotar els seients disponibles.

El Girona manté els preus dels abonaments –els de l’última temporada a primera, si l’equip puja, i els d’aquesta, si continua a segona A– i ha decidit cobrar una quota inicial del 50% del preu de l’abonament, que després haurà d’afinar en funció dels partits als quals puguin entrar els abonats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)