Girona

Una fórmula ben vàlida

Un altre 1-0. Tercer partit amb Francisco a la banqueta resolt per la mínima amb un gol de Cristhian Stuani, que s’enfila fins a la trentena

No hi ha res fet i el Girona sortirà als Jocs Mediterranis sabent que com a visitant s’ha escaldat moltes vegades, però la solidesa que ha mostrat l’equip a partir de l’arribada de Francisco Rodríguez ajuda a creure a rematar la feina i ser a la final del play-off, encara que el tècnic manté que l’eliminatòria continua igualada al 50%. De moment, hi ha mig camí fet, després de resoldre amb una fórmula molt coneguda el primer assalt. Porteria a zero i gol de Cristhian Stuani, com ja havia passat en el duel de lliga contra l’Almeria de fa poc més d’un mes, i també contra el Saragossa, un altre rival de fase d’ascens. En els dos partits de lliga, però, l’execució de l’uruguaià va arribar des del punt de penal. Ahir, en resoldre una combinació de molta classe amb Borja García i Samu Saiz.

Sempre hi és

Cristhian Stuani, que en condicions normals s’hauria perdut el play-off d’ascens per la disputa de la copa Amèrica –una de les competicions anul·lades per la pandèmia–, continua liderant el Girona en el camí cap a primera. El duel de referents uruguaians amb Darwin Núñez –aïllat i inactiu– se’l va endur el guia del Girona, que s’enfila fins a la trentena de gols. Dels set gols que ha marcat l’equip gironí des de l’arribada de Francisco, sis són obra de l’uruguaià. L’únic que no és seu és el que Aday Benítez va marcar de falta a l’Anxo Carro.

Amb Francisco, la fermesa s’ha accentuat a Montilivi, on l’equip ha comptat els quatre partits –contra el Saragossa, el Cadis i dos contra l’Almeria– per victòria. Ara, el repte és a fora. I si marca un gol, tot serà més planer, perquè l’Almeria n’haurà de marcar tres per expulsar el Girona de la final.

PLE DE TRIOMFS

Els gironins han guanyat els quatre partits a Montilivi amb el tècnic andalús

INSACIABLE

Sis dels set gols que ha marcat el Girona amb Francisco són obra de Stuani

SENSE REBRE GOLS

La solidesa ajuda el Girona a rematar la feina, tot i que a fora ha patit molt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)