Un estadi que no és cap fortí

L’Almeria, a casa. Dels 21 resultats als Jocs Mediterranis, 13 valdrien al Girona

L’Almeria va tancar la lliga regular com a quart millor visitant (30 punts) i com a desè millor local (34). No és, ni de bon tros, una fortalesa com ho és Montilivi per al Girona (47 punts). De fet, als gironins els afavoririen demà més resultats com a local acumulats per l’Almeria en tota la lliga que de seus propis com a visitant. Dels 21 partits que s’han disputat aquesta temporada al Jocs Mediterranis, 13 (entre els quals dos triomfs locals per 3-2) han acabat amb un resultat que permetria al Girona accedir demà a l’eliminatòria definitiva per pujar. Sense anar més lluny, els tres últims partits que l’Almeria hi ha jugat, contra el Tenerife (1-2), el Rayo (3-2) i el Màlaga (0-0).