Girona

Francisco: “És un partit diferent i hem de ser ambiciosos”

Girona. El tècnic s’endú els mateixos jugadors convocats en el partit d’anada i hi afegeix el tercer porter, José Aurelio Suárez

El Girona afronta demà a Almeria (19h) la tornada de la primera eliminatòria d’ascens a primera divisió, amb l’avantatge que li dona el golàs de Stuani a Montilivi (1-0). El tècnic, Francisco Rodríguez, relativitza la renda. “És un partit nou i la intenció és preparar-lo molt bé sense importar-nos el resultat que tenim de l’anada. És un partit diferent i hem de ser ambiciosos”, ha explicat el tècnic abans de viatjar cap a Almeria. “Volem un equip molt equilibrat, amb pilota i sense. Els jugadors en cap moment pensen que tenim l’eliminatòria encarrilada; tot el contrari. Saber patir ens donarà l’oportunitat d’estar a prop de passar l’eliminatòria. Tothom està endollat”.

El plantejament rival

“Entenem que alguna cosa variarà. A Montilivi es va presentar amb tres centrals i ja ho teníem treballat. L’equip va fer molt bé el que havíem de fer. La nostra missió és fer que els jugadors creguin en el que fan per superar un molt bon rival, que ens ho posarà molt difícil”.

Stuani

“Tenir Stuani és un luxe per qualsevol equip de segona A. Pel compromís que té, per com treballa dia a dia. Estem molt agraïts. No és moment d’individualitzar, però lògicament ens aporta moltíssím.”

Darwin Núñez

“Em preocupa tot. Saber com jugaran ells i contrarestar-los. Darwin és un jugador especial que està fent una temporada fantàstica. Potser no està al 100%, perquè és impossible estar-hi el 16 d’agost, però és un jugador molt important.”

Els escollits

“Esperarem fins a última hora per veure la gent que està en condicions i prendre una decisió. Estem molt contents amb tots, també amb els que no juguen. Jugui qui jugui, estem tranquils. Per descomptat, posaré els millors. No és temps de fer rotacions sinó de fer jugar els més ben preparats i els que millor estiguin.”

La convocatòria

Francisco s’endú 24 futbolistes cap a Almeria. Són els mateixos 23 que van formar la convocatòria del partit d’anada, i s’hi afegeix el tercer porter, José Aurelio Suárez. Les úniques baixes són les de Brian Oliván, amb un esquinç al turmell, i Brandon Thomas, lesionat de llarga durada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)