2a divisió FEF

Hèctor Simón pateix un accident en bicicleta

2a divisió B. El capità de l’Olot té afectades les cervicals a conseqüència d’una caiguda i no podrà començar la pretemporada el proper dilluns

L’Olot ha informat que el seu capità i un dels jugadors puntals de l’equip, Hèctor Simón, ha patit un greu accident en bicicleta que li impedirà començar la pretemporada amb els seus companys el proper dilluns 24 d’agost. El club i el futbolista de Llançà estan pendents de més proves mèdiques per conèixer l’abast exacte de la lesió però tot fa pensar que Hèctor Simón haurà d’estar allunyat dels terrenys de joc una bona temporada. El mig, com la resta de jugadors de la plantilla, ha estat entrenant diversos dies en bicicleta per mantenir la forma davant la llarga inactivitat que han tingut per culpa de la pandèmia del coronavirus i la desgràcia s’ha tornat a fixar en ell.

Tot i que no té res a veure, la mala sort ja va recaure en Hèctor Simón quan el 2005 va patir un accident en una piscina de Tenerife quan era futbolista del Racing de Ferrol, cedit per l’Espanyol. Llavors, el de Llançà es va fracturar les dues primeres vèrtebres cervicals i la seva trajectòria futbolística va penjar d’un fil, si bé, la seva tossuderia el va ajudar a tornar a sentir-se jugador de futbol.

La lesió del migcampista i capità de l’equip és un greu contratemps per a l’Olot, que espera una bona recuperació per al seu futbolista, tot un emblema per al club, i és que, és el jugador que més partits a la seva esquena porta com a garrotxí al bronze, amb 165.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)