Girona

Francisco: “Tornar a Girona amb un bon resultat és primordial”

Girona. El tècnic ha analitzat el partit d’anada de la final del ‘play-off’ d’ascens a primera que els gironins jugaran demà al camp de l’Elx

El Girona afronta demà a Elx (22h) l’anada de la final del play-off d’ascens a primera divisió i el tècnic, Francisco Rodríguez, ha donat valor al “compromís de tots els jugadors amb el que ve”, i és que tot i la diferència de pressupost l’andalús té clar que hauran d’estar al seu millor nivell al Martínez Valero per encarar la tornada a Montilivi amb avantatge: “A l’inici del curs els objectius eren diferents però ara mateix som dos equips de 2a A que volen ser de 1a. No som els favorits i qui ho cregui és que no veu la realitat.” En la llista per viatjar a Elx l’única novetat és la d’Ibra, que ha entrat en el lloc del lesionat Mojica.

Mojica i Aday

“Han estat entrenant amb el grup però Mojica no està a punt per jugar demà, tot i que si evoluciona així segurament podria jugar diumenge. En el cas d’Aday queden 36 hores que esperem que serveixin perquè arribi al 100%.”

El lateral esquerre

“En els últims partits hem tingut problemes a la dreta sense Maffeo ni Calavera però ho hem resolt bé amb Ramalho. Ara haurem de fer el mateix a l’altra banda. Jugaran els 11 millors per guanyar aquest partit i estic molt agraït perquè en el dia a dia tots estan fent un treball fantàstic.”

Mentalitat

“Hem de ser intel·ligents. Són 180 minuts i és una final i això ho hem de tenir present des del minut 1, tot i que poder portar un bon resultat cap a Girona és primordial. Mirarem de portar la inciativa però tampoc és una obligació.”

L’Elx

“Que guanyessin els dos partits de lliga queda enrere. Jo no hi era i he analitzat els últims partits de l’Elx, no aquells dos, i són un equip molt dinàmic que segons quin onze utilitzi pot tenir perfils molt diferents. Són un molt bon equip però ens hem de centrar en el que hem de fer nosaltres per superar-los.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)