Territorial

L’assemblea, avui a Blanes

Federació. La FCF farà aquesta tarda a la ciutat esportiva de Blanes l’assemblea general ordinària, en què s’han de ratificar els acords presos durant l’estat d’alarma

Després d’una temporada marcada per la pandèmia de la Covid-19, la Federació Catalana de Futbol farà avui a Blanes l’assemblea general ordinària, que tindrà lloc a la ciutat esportiva a les 18.30 h en la primera convocatòria i a les 19 h en la segona.

L’assemblea, com és habitual, ha de servir per aprovar els comptes del curs passat i el pressupost del que ve, així com aprovar la modificació d’articles dels estatuts i del reglament general de la FCF. El gran interès de l’assemblea d’aquest any se centrarà en el punt 6 de l’ordre del dia, el pla general d’actuació. I és que els clubs, que estaran representats pels seus presidents, hauran de ratificar els acords presos durant la vigència de l’estat d’alarma per la junta directiva encapçalada per Joan Soteras. A més, s’aprovarà el pla de competició del curs que ve, sense entrar a debatre un pla de competició alternatiu, en contra del que van demanar alguns clubs, que no han obtingut el suport necessari –92 clubs dels 118 necessaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)