Sabadell

Jaime Sánchez i Iker Undabarrena, presentats en societat

Sabadell. El central diu que torna per demostrar allò que no va poder demostrar en la seva anterior etapa i el migcampista basc destaca que s’ha trobat un club molt familiar

El Centre d’Esports Sabadell ha presentat aquesta tarda de forma oficial a dos dels seus fitxatges per a la nova temporada 2020/21. Es tracta de Jaime Sánchez, central de 25 anys que ja va militar al club arlequinat durant la temporada 2016/17, i el migcampista basc Iker Undabarrena, també de 25 anys, format a les categories inferiors de l’Athletic i que arriba procedent del Tenerife.

Jaime Sánchez confia tenir en aquesta segona etapa al club major fortuna que en la primera, en què una lesió el va apartar de tenir protagonisme real dins el terreny de joc: “Torno al Sabadell perquè no vaig poder aportar el que volia en el seu dia. Va ser el primer club que em va trucar aquest estiu, i ho agraeixo, i no vaig dubtar a acceptar la proposta”, ha explicat el central.

Iker Undabarrena, per la seva banda, ha valorat com han estat les seves primeres impressions en el club i també el seu primer contacte amb el tècnic Antonio Hidalgo: “La veritat és que les primeres sensacions han estat positives. Des del primer dia. M’he trobat un club molt familiar. El míster té clar què vol de nosaltres. Ens ha transmès que vol un equip valent i vol que no tinguem por a ser ambiciosos. A mi ja m’agrada ser així d’atrevit i ambiciós”.

En l’acte, el director general del club, Bruno Batlle, ha admès que el límit salarial del club estarà entre els 4,2 i els 4,3 milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)