2a divisió A

El Sabadell cau golejat amb l’Osca

Sabadell. Els arlequinats, que han fallat un penal que hauria posat l’empat, han anat de més a menys i han sucumbit a l’efectivitat del conjunt aragonès en el tram final

Osca 3 SABADELL 0

OSCA:Andrés Fernández; Pedro López, Pulido, Kike Hermoso, Luisinho, Mosquera, Juan Carlos, Mikel Rico, Ferreiro, Okazaki, Rafa Mir. També han jugat: Peñaloza, Eugeni, Javi Galán, Sergio Gómez, Nwakali, Joaquín, Seoane.SABADELL: Mackay; Aleix Coch, Jaime, Heber Pena, Edgar, Astals, A. Romero, Víctor, Grego, Pierre Cornud, Undabarrena. També van jugar: Ángel Martínez, Rubio, Fuoli, Guruceta, Juan Hernández, Capo, Ozkoidi, Chadi i Gausachs.GOLS:1-0 (41’) Rafa Mir. 2-0 (85’) Okazaki: 3-0 (90’) Seone de falta directe.

El Sabadell ha perdut davant l’Osca en el seu segon amistós de pretemporada amb gols al final de cadascuna de les parts. Els arlequinats han fet un partit seriós però es van anar desfent amb el pas dels minuts. Antonio Hidalgo ha donat minuts a tots els futbolistes i especialment a les noves cares com Guruceta, Juan Hernández o Undabarrena. El partit s’ha decantat tot just abans del descans. Juan Carlos Real ha filtrat una pilota dins de l’àrea i Rafa Mir, sol al segon pal, ha rematat de cap aprofitant el desajustament ofensiu dels catalans. Tot i això, els arlequinats no li han perdut la cara al partit malgrat la superioritat territorial de l’Osca que avui ha disputat el quart i últim amistós de la pretemporada on no ha perdut cap partit. El Sabadell ha acaronat l’empat (56’) amb un penal executat per Heber Pena que ha aturat Andrés Fernández. L’Osca ha tancat el partit amb un gol d’Okazaki amb un remat de cap acrobàtic i una falta de Seone que ha arrodonit la golejada del conjunt de l’alt aragó. En tot cas, els d’Antonio Hidalgo han destil·lat bons moments de joc.