2a divisió FEF

Taules entre Olot i Peralada

Futbol gironí. Olotins i xampanyers empaten (1-1) en un matx disputat aquest matí a la Vall d’en Bas

Olot i Peralada han disputat aquest matí un amistós a Royalverd que ha acabat en empat a un. En el primer partit dels olotins en sis mesos i el tercer en la pretemporada dels xampanyer, l’acció s’ha concentrat a la primera part; els xampanyers s’han avançat via Carles Puig, però Xumetra ha empatat abans del descans.

El primer temps ha estat força equilibrat amb arribades a les dues àrees. S’ha pogut avançar el conjunt dirigit per Albert Carbó en una acció de Carles Puig (16’). El lateral xampanyer ha batut Ballesté després d’una bona passada d’Arnau Ortiz, un dels destacats aquest matí a la Vall de’n Bas. Els de Raúl Garrido han tingut més control després i Xumetra ha acabat empatant amb un afortunat xut que ha estat desviat per un defensa visitant (40’).

Just abans del descans, Moha Chabboura ha vist la vermella directa per una agressió a Ortiz. No obstant, al ser un amistós els dos clubs s’han posat d’acord per sortir amb onze homes a la represa. El segon temps ha estat obert amb aproximacions del Peralada i batzegades dels olotins a la contra. A la recta final, unes mans dins l’àrea dels empordanesos han provocat el penal que Juan Delgado ha fallat. Empat doncs per a dos equips que continuen la preparació.