3a divisió FEF

Els equips gironins, amb el camí traçat

3a divisió. En la primera jornada de la primera fase hi haurà un Figueres-Girona B com a plat fort inicial

La FCF va sortejar ahir el calendari de la primera fase de la lliga a tercera. En el subgrup B del grup cinquè, els equips gironins ja saben l’ordre dels enfrontaments que dictaminarà el seu futur immediat en la competició per a les futures fases previstes en el nou format.

En la jornada inaugural hi haurà el primer plat fort, amb el duel morbós entre el Figueres i el Girona B a Vilatenim. Ja en la tercera jornada, el Banyoles rebrà el Peralada; en la cinquena el Girona B i en la novena el Figueres. El filial blanc-i-vermell rebrà el Peralada en la sisena jornada, mentre que el duel de l’Alt Empordà entre la Unió i els xampanyers es disputarà en la desena.

La competitivitat del subgrup B serà molt alta, amb equips com l’Horta, el Sant Andreu o la FE Grama com a grans rivals dels gironins per quedar entre els tres primers i jugar la segona fase contra els altres tres primers del subgrup A (s’arrossegaran els punts aconseguits i els dos millors pujaran a la segona divisió FEF, l’actual segona B, mentre que els altres quatre jugaran la promoció). Entre el quart i el sisè classificat de la primera fase de cada subgrup jugaran una lligueta per accedir al play-off d’ascens (els dos millors), i del setè a l’onzè una altra per lluitar per la permanència (els quatre millors classificats salvaran la categoria).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)