2a divisió FEF

Álvaro Salinas pateix un esquinç de segon grau al turmell dret

2a divisió B. El davanter va regirar-se el peu en una de les primeres accions de la final del torneig de l’Estany que va disputar l’Olot contra el Figueres

El davanter de l’Olot Álvaro Salinas arribarà molt just a l’inici de lliga previst per d’aquí un mes després de patir un esquinç de segon grau al turmell dret en una de les primeres accions de la final del torneig de l’Estany que es va disputar ahir entre els olotins i el Figueres. El d’Abatera va patir una entrada neta d’Uri Ayala però en trepitjar a terra va regirar-se amb mala fortuna el turmell. Les mostres de dolor de l’atacant i la inflamació instantània de la zona del peu va encendre les alarmes a l’expedició garrotxina, que va veure com el seu futbolista abandonava les instal·lacions de l’estadi Miquel Coromina Moretó sense poder posar el peu a terra.

Salinas estarà allunyat dels terrenys de joc entre tres i quatre setmanes, per tant, arribarà just per a l’inici de la competició el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, això sí, sense una preparació adequada per afrontar la competició.

Aquest és el segon contratemps que pateix Raúl Garrido en el que va de pretemporada després que dies abans de començar-la, Hèctor Simón patís un accident en bicicleta que l’obligarà a estar diversos mesos allunyat de la pràctica esportiva.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)