2a divisió FEF

El Lleida s’activa i fitxa quatre jugadors

2a divisió B. El conjunt blau incorpora Álex Mejía (Girona), Abdoulaye Fall (Peña Deportiva), Yasser (Almeria) i Abraham Minero (Racing)

El Lleida, l’equip que més es resistia a donar per acabat el curs passat i començar el nou, s’ha rendit a l’evidència i ha anunciat la incorporació de quatre jugadors, donant per començada la planificació del proper curs. Els migcampistes Álex Mejía, Abdoulaye Fall i Yasser i el lateral Abraham Minero s’incorporen a la disciplina del conjunt del Segrià amb un contracte d’un any més un d’opcional.

Mejía és un futbolista hondureny de 21 anys que aterra després d’una etapa al Girona on va arribar a jugar a l’equip de primera catalana. Arriba per omplir una de les places sub-23 justament com Yasser que arriba procedent del Club Polideportivo Almeria, de la tercera divisió andalusa.

Fall, futbolista de 31 anys del Senegal, signa pel conjunt lleidatà després de disputar el curs passat a la Peña Deportiva, amb qui va disputar la promoció d’ascens. Prèviament, també ho havia fet amb el Cornellà on va romandre dues temporades i mitja.

Abraham Minero arriba al Lleida després d’acabar el seu contracte amb el Racing de Santander a la segona divisió. Allà ha disputat set de les últimes deu temporades, amb tres parèntesi a primera divisió amb el Saragossa i l’Eibar. El granollerí, de 34 anys, prèviament havia estat al Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)