Sabadell

Hidalgo: “Hem d’anar a Vallecas posant allò que ens ha portat fins aquí”

Sabadell.

Compareixença pública del tècnic del Sabadell, Antonio Hidalgo, prèvia al partit de demà (21 h) contra el Rayo Vallecano.

Com arriba l’equip?

Les circumstàncies són les que són i hem tingut una pretemporada atípica. Hem d’anar a Vallecas amb tota la confiança, traient tot el que ens ha portat fins aquí i gaudint-ho.

Missatge a l’equip

Són jugadors de segona divisió a tots els efectes. S’ho han merescut i estic molt convençut que farem les coses com hem fet durant l’any passat sabent que la dificultat és gran però creient en les nostres idees. Anirem a tots els partits des del primer minut i després ja tocarà posar detalls però el més important és anar amb una convicció enorme i creient des del primer minut. Amb el cap molt fort des de l’inici

Pretemporada

Condiciona per tothom. No és el millor segurament. Amb dos setmanes més hagués estat millor.

Iraola, tècnic rival

No em dona cap avantatge conèixe’l perquè ell em coneix igual. Li tinc molta estima, vam fer una bona temporada [a l’AEK Larnaca] i li desitjo lo millor a partir de demà.

Quin partit s’espera?

Molt igualat. Serà un partit en què cap dels dos equips no ens hem de concedir res. Sabem que tenim les nostres armes i hem de treballar sobre això.

Consells a la plantilla

Hom no té experiència fins que la té. Jo mateix fins fa un any i mig no tenia experiència a segona B com a primer entrenador. Per tant, el que s’ha de fer és afrontar-ho amb enteresa, s’ha de gaudir del futbol i de la possibilitat que ens vam guanyar el curs passat.

Estat de la plantilla

Esperarem fins l’últim moment per decidir i si hem de convocar a jugadors del filial, ho farem.

Rival

Hem agafat la màxima informació possible de l’entrenador, dels jugadors i hem utilitzat tots els recursos a l’abast per conèixer el rival. El partit serà molt intens, amb dos equips que voldran tenir la iniciativa i crec que qui jugui més temps a camp contrari tindrà molt a guanyar.

Adaptació de jugadors nous

L’Antonio [Romero] està perfecte. És aquí des de l’any passat, sap allò que volem i com ho fem. Pel que fa a la resta, la pretemporada ja és per a això. Posar idees al cap dels jugadors, automatismes, i està clar que quan arriben jugadors d’altres equips, costa una mica més. Però la realitat és que tenim un partit i estic convençut que ho farem bé. Hem d’anar amb aquesta mentalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)