Girona

L’última prova, avui a Saragossa

Amistós. El Girona visita La Romareda (19 h) una setmana abans de l’estrena en la lliga, a El Molinón

En una pretemporada curta i molt atípica, el Girona té avui la tercera i última prova. Tres dies després d’haver-se enfrontat al Barça a l’estadi Johan Cruyff (3-1), l’equip de Francisco visita el Saragossa (19 h), un altre dels conjunts que han demorat la seva entrada en competició perquè també van disputar el play-off, en què van ser eliminats per l’Elx en semifinals. De fet, el Saragossa-Girona és el partit de la primera jornada, ajornat i sense data. Ni tan sols té l’horari fixat encara el debut del Girona en la lliga, i això que és el cap de setmana que ve, al camp de l’Sporting de Gijón.

A només una setmana de començar la competició, Francisco ha de treballar amb un equip encara molt verd, condicionat per la situació incerta de diversos futbolistes i per la falta de concreció en l’arribada de fitxatges, tot i que avui farà jugar ja Muric i Pablo Moreno. El marge s’escurça, i un cop tancat l’amistós d’aquesta tarda, el cos tècnic ja haurà de començar a treballar pensant en la visita a El Molinón, tot i que hi haurà encara moltes incògnites per resoldre, probablement fins al tancament del mercat, el 5 d’octubre.

El Saragossa afronta el partit després de dues derrotes en les anteriors proves. La primera, a casa contra el Getafe, de primera divisió (0-2). I la segona, al camp del Nàstic (segona B), que el va derrotar per la mínima. Els aragonesos, després de la desinflada posterior al confinament, han apostat per Rubén Baraja com a substitut de Víctor Fernández. Entre els moviments, destaca l’arribada del figuerenc Pep Chavarría, després de la projecció que va exhibir a l’Olot. El Saragossa també ha fitxat Toro Fernández (cedit pel Celta), Adrián (Màlaga), Jair Amador (Maccabi), Vuckic (Twente), Juanjo Narváez (Las Palmas) i Sergio Bermejo (Celta).

ELS ARAGONESOS

Amb Baraja de nou tècnic i Pep Chavarría entre els reforços, han perdut els dos tests
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)