Girona

El Girona anuncia finalment Muric i Moreno

Girona. Els dos jugadors procedents del Manchester City estaran a disposició de Francisco demà contra el Saragossa a la Romareda (19h)

Arijanet Muric i Pablo Moreno, que s’entrenen sota les ordres de Francisco des del passat divendres, son ja finalment jugadors del Girona. L’acord de cessió dels dos futbolistes del Manchester City és ja un fet, després que s’hagin acabat de perfilar els serrells que li quedaven a l’operació. El Girona ha anunciat aquesta tarda a tots dos jugaran que arriben a préstec a Montilivi per una temporada. D’aquesta manera, tan Muric com Moreno estaran disponibles per al partit que demà juga el Girona contra el Saragossa a la Romareda (19h).

Pel què fa a Muric, internacional amb Kosova, és un porter de 21 anys amb experiència de dues temporades en la plantilla del Manchester City i una altra, el curs passat, en la del Nottingham Forest (Championship, la segona divisió anglesa), en les quals no ha jugat massa. El sentinella de 198 centímetres aterra amb l’objectiu d’agafar rodatge a nivell professional. Com Pablo Moreno, de 18 anys, un atacant que no ha jugat a l’alt nivell encara. Va començar a jugar a futbol a les categories inferiors del CD Ciudad de Granada. Destacant ja de molt jove va ser fitxat la temporada 2014-2015 pel FC Barcelona. Va formar part de la pedrera blaugrana durant cinc temporades temps en el que va aconseguir més de 200 gols, unes xifres per les quals ha estat considerat com un dels millors davanters que ha passat per La Masia. La passada temporada 20-21 va fitxar per la Juventus formant part de l’equip sub-23 dels de Torí. En la seva etapa italiana Moreno va ser convocat amb el primer equip en un partit de la Serie A i també va destacar a la Youth League on va aconseguir quatre gols en tres partits. Aquest estiu ha estat fitxat pel Manchester City. Destaca per ser un davanter que ataca molt bé els espais i ser un molt bon definidor. És capaç d’actuar en qualsevol de les posicions de l’atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)