Sabadell

A Vallecas s’hi va sense complexos

Sabadell. Cinc temporades després, el Sabadell reprèn el seu camí a segona afectat per les lesions i contra un dels favorits de la competició

Del discurs d’Antonio Hidalgo, tant de portes endins com de portes enfora, es desprèn que el Sabadell no és menys que ningú i que tothom s’ho ha de creure. I no hi ha cap veu més autoritzada a la capital del Vallès Occidental que l’artífex d’una permanència dificultosa a segona B fa dos cursos i d’un ascens miraculós la temporada passada. El club arlequinat ha tornat a la segona divisió A ple de confiança però amb molts dubtes pel fet de ser un dels límits salarials més baixos de la categoria, tenir un calendari de vertigen en les primeres jornades i una plantilla molt afectada pels problemes físics. El camí del nou Sabadell és i serà tortuós, però ha costat tant arribar-hi que la lluita serà innegociable.

La secretaria tècnica ha confiat molt en el bloc de l’ascens del curs passat, i Hidalgo hi donarà continuïtat. Avui contra el Rayo serà difícil perquè dos titulars (Àngel i Capó) són baixa segura. A més, Rey, Cornud, Cuevas, Boniquet i Edgar són dubte fins que el tècnic no faci pública la llista de convocats. “Potser hem de cridar jugadors del filial”, indica. El Sabadell és un equip molt recognoscible, amb un dibuix de tres centrals però amb una aposta decidida i valenta en el joc d’atac. El Rayo, que va guanyar en el seu debut per la mínima el Mallorca a domicili, també és un equip que va a buscar els partits. “El partit serà molt intens, amb dos equips que voldran tenir la iniciativa, i crec que qui jugui més temps a camp contrari tindrà molt a guanyar”, va exposar Hidalgo, que vol que el seu equip sigui valent i no tingui complexos. “Són jugadors de segona divisió a tots els efectes. S’ho han merescut i estic convençut que farem les coses com hem fet durant l’any passat, sabent que la dificultat és gran però creient en les nostres idees. El més important és anar-hi amb una convicció enorme i creient des del primer minut”, assegura el tècnic, que davant seu tindrà l’entrenador amb qui va coincidir en l’AEK Larnaca: Iraola, ara en el Rayo, era el tècnic en cap de l’equip xipriota mentre que el granollerí era el segon. “Li tinc molta estima. Vam viure moltes coses junts i li desitjo el millor a partir de demà [per avui].” “Hem compartit cos tècnic”, assenyalava Iraola: “Sé que estan molt ben preparats i s’exigiran molt.”

L’objectiu del Rayo, més enllà dels tres punts, és establir una línia de joc que li permeti continuar creixent la resta de la temporada. “Hem de millorar en molts aspectes, com per exemple tenir més tranquil·litat amb la pilota, i en aquest sentit el Sabadell és un equip a qui també li agrada tenir-la. Per tant, serà un enfrontament exigent”, assenyalava Iraola, que va aterrar a Vallecas després de rellevar Jémez procedent del Mirandés.

1 Partits guanyats 0

0 Partits empatats 0

0 Partits perduts 0

1 Gols a favor 0

0 Gols en contra 0

LA PRÈVIA

El partit serà molt intens, amb dos equips que lluitaran i voldran tenir la iniciativa
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Hem de millorar tenint més la pilota, i serà un partit exigent perquè el Sabadell també la vol
Andoni Iraola
entrenador del mirandés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)