Girona

Una setmana per accelerar

Estrena a la vista. El Girona, que debutarà dissabte a El Molinón (18.15 h), necessita anar perfilant la plantilla

Superada l’última prova contra el Saragossa, el Girona té una setmana per preparar l’estrena en la lliga. LaLiga va fer públics tot just ahir els horaris de la tercera jornada, la de l’entrada en competició dels gironins, que van ajornar els dos primers partits. El conjunt gironí visitarà l’Sporting a El Molinón el dissabte 26 (18.15h). Més enllà de la feina tàctica de Francisco, ha de ser una setmana per accelerar també la confecció d’una plantilla amb entrades i sortides pendents. És probable que algunes incògnites s’allarguin fins a la recta final del mercat, que es tanca el 5 d’octubre.

Al porter Muric i el davanter Pablo Moreno, titulars ahir a La Romareda, s’hi afegirà Yan Couto. Una altra promesa molt jove, de 18 anys, pel qual el Manchester City va pagar sis milions d’euros al Curitiba. El lateral dret brasiler, que va enlluernar en el mundial sub-17 que va guanyar amb la canarinha, serà el teòric relleu de Pablo Maffeo en un lloc que compta amb Calavera.

El Girona aposta per cessions de jugadors joves de projecció, no només del City, i confia encarrilar també l’arribada del blaugrana Ramon Rodríguez Monchu, un migcampista amb qualitat, potència i arribada. Monchu, de 21 anys, va arribar a la Masia el 2012 i, en la seva tercera temporada al Barça B, va completar una gran actuació (29 partits i 10 gols) i va debutar en la Champions contra el Nàpols. Sense lloc amb Koeman, la cessió és una bona alternativa i, tot i que hi ha competidors, el Girona espera lligar-lo.

EL TERCER VIA CITY

El lateral brasiler Yan Couto, de 18 anys, seguirà el camí de Muric i Pablo Moreno

MÉS JOVENTUT

El Girona confia encarrilar també l’arribada del migcampista Monchu (Barça)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)