Sabadell

Un debut convertit en calvari

Sabadell. Els arlequinats perden en la seva estrena a segona divisió contra el Rayo, un equip molt superior que aprofita dues errades greus de marcatge per endur-se els punts (2-1)

rayo v. 2 sabadell 1

RAYO VALLECANO:Morro; Mario Hernández (Advincula, 70’), Velázquez, Catena, Fran García; Isi (Montiel, 90’), Mario Suárez (Valentín, 54’), Comesaña, Álvaro García; Trejo (Andrés, 54’)i Qasmi (Pozo, 70’).SABADELL:Ian Mackay; Víctor García (Rubio, 61’), Jaime (Ozkoidi, 84’), Coch (Olmo, 54’), Grego Sierra, Cornud; Romero, Undabarrena; Héber Pena (Astals, 84’), Juan Hernández (Querol, 61’); i Guruzeta.GOLS:0-1 (21’) Juan Hernández. 1-1 (64’) Comesaña. 1-2 (88’) Catena.ÀRBITRE:Trujillo Suárez.T.G.:als locals Mario Suárez; als visitants Undabarrena, Jaime Sánchez.

El Sabadell ha deixat males sensacions en el seu debut a la segona divisió contra el Rayo Vallecano. El conjunt arlequinat ha perdut un partit en què ha estat clarament inferior al seu rival, sobretot a partir de la diana inicial de Juan Hernández. La incapacitat dels madrilenys per solidificar aquest domini ha quedat neutralitzada per les facilitats que ha donat l’equip d’Antonio Hidalgo en els dos gols que han arribat a partir de dues errades de marcatge.

Els instants inicials han estat molt profitosos per als arlequinats, decidits a disputar la pilota i a portar-la en accions de perill a camp contrari. El contrast amb el Rayo, que també ha tingut la mateixa voluntat, ha creat una conducció monumental d’Héber Pena que ha desembocat en una falta a la frontal de l’àrea. Juan Hernández ha executat el lliure directe al pal del porter i ha avançat els arlequinats que a partir d’aquí han patit un calvari.

El Rayo, a poc a poc, ha anat conquerint terreny i la candidesa del Sabadell a l’hora de recuperar pilotes han convertit el partit en un domini sense fi de l’equip madrileny que ha aglutinat moltes oportunitats: dos gols anul·lats per fora de joc, dos serveis que han anat a la fusta han estat només una part del bagatge ofensiu de l’equip d’Iraola. A l’altra banda, el Sabadell era incapaç d’apropar-se a l’àrea rival. L’estoïcisme arlequinat ha acabat en dues errades de marcatge que han provocat els gols, justament quan Aleix Coch, el líder de la defensa, ha sortit del camp per lesió. Comesaña ha signat l’empat amb una rematada sol dins l’àrea i Catena, a dos minuts pel final, s’ha trobat sol en el servei d’un córner i ha deixat els tres punts a casa.

Aleix Coch es lesiona en una cuixa

El central del Sabadell va haver d’abandonar el terreny de joc en el minut 55 per culpa d’una punxada en la cuixa. Coch va intentar continuar jugant però va acabar demanant la substitució. En el seu lloc, va entrar el barceloní Jesus Olmo que el curs passat només va jugar 46 minuts per lesió.