Sabadell

Un debut convertit en calvari

Sabadell. Els arlequinats perden en la seva estrena a segona divisió contra el Rayo, un equip molt superior que aprofita dues errades greus de marcatge per endur-se els punts

rayo v. 2 sabadell 1

RAYO VALLECANO:Morro; Mario Hernández (Advincula, 70’), Velázquez, Catena, Fran García; Isi (Montiel, 90’), Mario Suárez (Valentín, 54’), Comesaña, Álvaro García; Trejo (Andrés, 54’)i Qasmi (Pozo, 70’).SABADELL:Ian Mackay; Víctor García (Rubio, 61’), Jaime (Ozkoidi, 84’), Coch (Olmo, 54’), Grego Sierra, Cornud; Romero, Undabarrena; Héber Pena (Astals, 84’), Juan Hernández (Querol, 61’); i Guruzeta.GOLS:0-1 (21’) Juan Hernández. 1-1 (64’) Comesaña. 2-1 (88’) Catena.ÀRBITRE:Trujillo Suárez.T.G.:Als locals Mario Suárez; als visitants Undabarrena, Jaime Sánchez.

Molt afectat per les baixes i amb un equip ple de suplents, el Sabadell va deixar males sensacions en el seu debut a la segona divisió contra el Rayo Vallecano. El conjunt arlequinat va perdre un partit en què va ser clarament inferior al seu rival, sobretot a partir de la diana inicial de Juan Hernández. La incapacitat dels madrilenys per solidificar aquest domini va quedar neutralitzada per les facilitats que va donar l’equip d’Antonio Hidalgo en els dos gols que van arribar per dues errades de marcatge.

Els instants inicials van ser molt profitosos per als arlequinats, decidits a disputar la pilota i a portar-la en accions de perill a camp contrari. El contrast amb el Rayo, que també va tenir la mateixa voluntat, va crear una conducció monumental d’Héber Pena que va desembocar en una falta a la frontal de l’àrea. Juan Hernández va executar el lliure directe al pal del porter i va avançar els arlequinats, que a partir d’aquí van passar un calvari.

El Rayo, a poc a poc, va anar conquerint terreny i la candidesa del Sabadell a l’hora de recuperar pilotes va convertir el partit en un domini sense fi de l’equip madrileny, que va aglutinar moltes oportunitats: dos gols anul·lats per fora de joc i dos serveis que van anar a la fusta van ser només una part del bagatge ofensiu de l’equip d’Iraola. A l’altra banda, el Sabadell era incapaç d’apropar-se a l’àrea del rival. L’estoïcisme arlequinat va acabar en dues errades de marcatge que van provocar els gols, justament quan Aleix Coch, el líder de la defensa, va sortir del camp per lesió. Comesaña va signar l’empat amb una rematada sol dins l’àrea i Catena, a dos minuts del final, es va trobar sol en el servei d’un córner rematant a pler.

LES REACCIONS

Hem començat bé, però la intensitat del Rayo ha estat brutal. No ens han deixat sortir
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)