2a divisió FEF

El Girona B supera l’Olot amb un gol de Pachón (1-0)

Amistós. El filial ha guanyat al conjunt garrotxí amb una diana matinera (4’). L’Olot encara no coneix la victòria en la pretemporada després d’haver jugat contra els quatre equips gironins de tercera

L’Olot ha perdut contra el Girona B el quart partit amistós que disputava de pretemporada, en aquest cas, al municipal de Riudarenes, on juga els seus partits el filial blanc-i-vermell. Una diana de Pachón en l’inici del matx ha estat decisiva en la derrota garrotxina, i és que, als de Raúl Garrido els ha costat generar joc ofensiu, un aspecte que en pretemporada no preocupa. Els olotins encara no han guanyat cap dels quatre partits que han disputat fins ara, precisament contra els quatre representants gironins a tercera –el Peralada (1-1), el Banyoles (1-1), el Figueres (1-0) i el Girona B (1-0).

El partit ha començat mogut i amb una diana del Girona B a través d’Àlex Pachón. Una pèrdua de pilota compromesa d’Alan Baró ha acabat amb una obertura per banda esquerra i una centrada bona cap al davanter del filial, que ha superat Pol Ballesté (4’). L’Olot ha intentat refer-se del gol encaixat amb possessió i paciència i en el 19 Moha gairebé empata amb una rematada amb el cap després d’una entrada de Soler. A l’equip de la Garrotxa li ha costat generar ocasions de gol i tenir claredat d’idees en camp contrari, mentre que el filial del Girona ha pogut augmentar l’avantatge, però Pol Ballesté ha posat un mà salvadora a xut de Joel Priego (44’). Just abans del final del primer acte, Jordi Masó ha tingut l’empat a l’abast amb una nova rematada amb el cap que ha sortit fregant el pal (45’).

En la segona part, com és habitual en aquestes alçades del curs, els canvis han trencat el ritme i només Eloi Amagat, a través d’una centrada enverinada ha estat a punt de sorprendre Morillas. El Girona B ha tornar a demostrar una solidesa defensiva molt bona, continuant amb les gran prestacions que va oferir el curs passat a primera catalana.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)