Girona

Maxi Villa, nou jugador del Vila-real B

Nova operació. El Girona i el club groguet firmen un nou acord després de cedir-se mútuament Enric Franquesa i Kevin Soni

El Girona i el Vila-real han arribat a un nou acord pel que fa a un dels seus futbolistes. Aquesta vegada es tracta de Maxi Villa, que jugarà aquesta temporada a l’equip filial groguet que competeix a segona B. El lateral dret ja va jugar cedit la campanya passada a la Ponferradina (7 partits entre la lliga de segona A i la copa) per mirar d’evolucionar i convèncer en el futur al cos tècnic de l’entitat gironina.

L’uruguaià, que va firmar amb el Girona fins el 30 de juny de 2022, va competir el curs 2017/18, com a cedit pel Nacional, i durant la segona meitat del 2018/19, ja en propietat del Girona, amb el Peralada a segona B. El defensa forma part de la tercera operació entre blanc-i-vermells i groguets en el que va de mercat estival.

Anteriorment, el lateral esquerre Enric Franquesa va aterrar a Montilivi en qualitat de cedit pel conjunt castellonenc, mentre que el davanter camerunès, Kevin Soni, va fer les maletes de Girona a Vila-real per jugar també en el seu equip filial com a cedit. S’ha de veure si aquest serà l’últim acord entre els dos clubs, que sembla que han acostat postures i iniciat una bona relació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)