Girona

Muric: “Tinc moltes ganes de tenir minuts”

Girona. El club ha presentat avui el porter kosovar Arijanet Muric, que arriba cedit del Manchester City

El Girona ha presentat aquest migdia el porter kosovar Arijanet Muric, que arriba cedit procedent del Manchester City buscant la continuïtat que no va tenir el curs passat al Nottingham Forest. Muric, de 21 anys, ha analitzat els aspectes principals de la seva arribada.

El pas a Montilivi

“Quan estava a Manchester ja seguia el Girona i parlant amb el cos tècnic vam decidir que era una bona opció. Això, i que el futbol espanyol m’agrada, són les principals raons per venir al Girona.”

Competència

“José Suárez i Juan Carlos són bons companys i grans porters. Serà decisió de l’entrenador qui ha de jugar, però jo vinc amb moltes ganes de tenir minuts i si tinc confiança, entreno bé i mantinc la bona actitud les oportunitats m’arribaran.”

Sensacions i objectius

“Tant la plantilla com el cos tècnic m’han rebut molt bé i això em dona una dosi extra de confiança. Sabem que l’objectiu és guanyar partits i si juguem bé això arribarà per si sol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)