Girona

El Girona confirma la cessió de Mojica a l’Atalanta

Sortida. El club blanc-i-vermell allibera la massa salarial del colombià, que jugarà en un del equips revelació del futbol italià fins al final de la temporada. L’Atalanta tindrà una opció de compra, no obligatòria, pel carriler esquerre

El Girona acaba de confirmar la sortida del carriler esquerre, Johan Mojica cap a l’Atalanta, equip de la Serie A italiana. El colombià jugarà en qualitat de cedit al conjunt dirigit per Gian Piero Gasperini fins al final de la present campanya i el club de Bèrgam es guardarà una opció de compra, que no és obligatòria, per fer-se amb els serveis en propietat de l’internacional.

Mojica posa un parèntesi, que caldrà veure si es definitiu, a una etapa de quatre cursos al Girona. El de Cali va arribar el gener del 2017, en la temporada de l’ascens a primera, com a cedit pel Rayo. El conjunt madrileny i els gironins van allargar la cessió una campanya més, ja a primera, i a l’estiu del 2018, just abans de participar en el Mundial de Rusia, el Girona va fitxar definitivament al futbolista per uns cinc milions. En la tornada a la disciplina blanc-i-vermella, però, Mojica es va trencar els lligaments encreuats frustrant qualsevol operació de mercat imminent –va jugar un sol matx en la campanya 2018/19.

Mojica es va recuperar de la greu lesió i el curs passat va jugar 36 partits entre la lliga i el play-off d’ascens a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)