Girona

Johan Mojica ja és a l’Atalanta

Sortida. El Girona i el club italià tanquen l’acord per a la cessió del colombià, que permet als gironins, que també rebran un pagament a canvi, alliberar una de les fitxes més altes de la plantilla per guanyar marge amb el límit salarial

En qüestió d’hores el Girona ha resolt una de les sortides clau per alliberar una part important de la massa salarial de la plantilla, i és que ahir mateix l’Atalanta i el Girona van tancar l’acord per a la cessió de Johan Mojica. El colombià, que ja no va viatjar dissabte a La Romareda per jugar l’últim amistós contra el Saragossa, deixa d’aquesta manera el Girona després d’haver-hi jugat els últims tres anys i mig i ser gairebé sempre titular indiscutible, excepte el curs del descens a segona A, que se’l va perdre per una greu lesió al genoll.

L’operació permet a la direcció esportiva agafar aire, i és que el Girona s’estalviarà una de les fitxes més altes que tenia a la plantilla i això li donarà més marge amb el límit salarial. A més, la cessió deixarà un rèdit econòmic al Girona, i és que, jugui els minuts que jugui Mojica a l’Atalanta, el club italià pagarà una quantitat fixa al club, que també pot permetre ampliar una mica més el límit salarial, per poc que sigui. L’acord també inclou una opció de compra, tot i que aquesta no arribaria a cobrir la inversió d’uns cinc milions d’euros que el Girona va fer per Mojica després de jugar el mundial, i és que el rendiment del colombià aquest últim curs ha estat lluny de la seva millor versió. A més, a l’Atalanta, que jugarà la Champions, Mojica haurà de lluitar de valent per tenir minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)