2a divisió FEF

L’Olot renova Pol Ballesté fins al 2022

2a divisió B. El porter va arribar a la Garrotxa durant el mercat d’hivern del curs 2018/19 i l’any passat va ser qui menys gols va rebre en la categoria de bronze per partit jugat

L’Olot acaba d’anunciar la renovació d’un dels seus pilars, el porter Pol Ballesté. El barceloní continuarà lligat a l’entitat de la Garrotxa fins al 30 de juny del 2022, en un bon moviment de la direcció esportiva olotina.

Pol Ballesté va arribar a l’Olot durant el mercat d’hivern del curs 2018/19. En teoria per substituir a Xavi Ginard, el balear va acabar quedant-se al club i mantinguen un lloc a l’onze que Ballesté va aconseguir amb la marxa del d’Artà l’estiu passat.

El porter va quallar una campanya passada brillant, com tot l’equip, assolint uns números que el van portar a ser el porter que menys gols va rebre per partit en tota la categoria. Veí de Blanes, Ballesté lliga perfectament amb l’estil de joc que desenvolupa l’Olot. La seva habilitat amb els peus i els seus excel·lents reflexes fan del barceloní un porter ideal: “Estic molt feliç i content de continuar en aquest club. Molt il·lusionat per intentar complir les expectatives que han posat en mi. Dono les gràcies al president, a Sergi Raset i al míster per la confiança dipositada i espero retornar-la amb bon joc”, diu el porter de l’Olot.

Format al Barça, Ballesté va arribar al club després d’un període sense equip i anteriorment havia militat en equips com El Palo, el Cadis, el Granada B, l’UCAM Múrcia i el Badajoz: “Portava alguns anys voltant d’un costat a l’altre i no trobava l’estabilitat. La Unió Esportiva Olot és un club on estic molt tranquil, a prop de la família, la parella i els amics. Són condicionants per a que tot això hagi fluït millor”, sentencia un dels jugadors més estimats pels seus companys a dins del vestidor.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)