3a divisió FEF

Seomgyu Hwang posa accent coreà a Peralada

El club xampanyer incorpora el mitjapunta de 21 anys, que arriba procedent de l’Extremadura B

El Peralada ha anunciat aquest matí el desè fitxatge de l’estiu i el més exòtic de tots, i és que els xampanyers tornaran a tenir un coreà a la plantilla després de l’experiència de Paik quan eren filial del Girona. Es tracta de Seomgyu Hwang, un mitjapunta de 21 anys que arriba procedent de l’Extremadura B per aportar una dosi extra de qualitat i visió de joc a la línia ofensiva del conjunt que dirigeix Albert Carbó.

No és la primera vegada que el migcampista coreà trepitja Catalunya, i és que després de formar-se a les categories inferiors del Yeouido High School va arribar a Barcelona per entrenar-se a la Fundació Marcet. Des d’allà va fer el salt a l’Extremadura, amb qui va jugar un any al juvenil A i els dos últims cursos al filial, acumulant uns 30 partits i 4 gols.

El nou migcampista del Peralada podria debutar aquesta tarda en l’amistós que el Peralada jugarà al municipal xampanyer contra el Barça B (19.30h). El matx es disputarà a porta oberta, amb entrada gratuïta pels socis i a un preu de cinc euros pels no abonsats.

Amb l’arribada de Seomgyu Hwang el Peralada tanca pràcticament la plantilla, i és que Albert Carbó ja disposa de 20 jugadors després de tancar deu renovacions –les de Sergi Romero, Arnau Ortiz, Ritxi Mercader, David Aroca, Èric Vilanova, Josu Currais, Gerard Asparó, Iván Amoedo, Èric Pimentel i Carles Puig– i deu fitxatges – els d’Adrià Casanova i Cristian del Pozo (Banyoles), Roger Cunill (Vic), Muritala (Girona B), Lluís Micaló (Amorebieta), Guillem Corominas (Horta), Salim Diaby (Espanyol juvenil), Papa Diankou (Alcúdia), Maxi Rosales (Terol) i Seomgyu Hwang (Extremadura B).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)