Girona

Precedents poc afortunats

Paper testimonial. Tot i que no venien amb el cartell de Monchu, ni per ser titulars, les dues anteriors cessions procedents del Barça d’Agostinho Cá i Juan Cámara van ser poc productives

L’historial d’operacions en forma de cessió entre el Girona i el Barça en la història recent del club gironí en la LFP és curta i molt poc profitosa per a les dues entitats. Si bé no van venir amb el cartell ni la projecció que té Monchu, els migcampistes Agostinho Cá i Juan Cámara van passar de puntetes per Montilivi.

El de Guinea Bissau va arribar al club durant el mercat d’hivern de la campanya 2013/14, amb l’aval del director esportiu Oriol Alsina. Cá va disputar només onze minuts de lliga a les ordres de Javi López en el matx que els gironins van guanyar 6-0 al Lugo de Quique Setién.

Pel que fa a l’andalús, tot i no ser un desconegut com Cá després de debutar amb el primer equip del Barça, només va participar en tres partits de lliga (124 minuts) i un de copa (68’) en la temporada 2016/17, que va acabar amb l’històric ascens a la màxima categoria.

Tots dos juguen en la primera divisió romanesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)