Girona

El Girona busca un nou encaix per a Bernardo

Fórmules. El club intenta convèncer el central per continuar, rebaixant-se la fitxa anual a canvi d’allargar el contracte com a mínim un any més

Hores de frenesí a les oficines del Girona a només dotze dies del tancament del mercat estival més atípic. Per culpa de la pandèmia del coronavirus i la consegüent dilatació en l’acabament i en l’inici de les competicions, a més de la incertesa estipulada en tots els clubs, els moviments importants s’estan endarrerint més que mai. El director esportiu, Quique Cárcel, i el seu equip no escapen de l’equació i treballen contra rellotge per tancar diverses operacions damunt la taula, tant pel que fa al capítol d’arribades com al de sortides. Una d’aquestes és la situació del central Bernardo Espinosa.

Tot i que quan va tornar de la cessió a l’Espanyol semblava que el de Cali seria un dels primers a col·locar-se en la rampa de sortida per la seva elevada fitxa, no s’ha mogut. I sense haver pogut repescar Ignasi Miquel, l’àrea esportiva, en consonància amb la tècnica, valoren les condicions de Bernardo. La idea és proposar-li d’allargar el contracte com a mínim un any més –el vincle acaba el 30 de juny del 2021–, a costa d’una rebaixa en la fitxa anual que pugui ser assumible en la nova realitat del Girona, que ha vist com el seu límit salarial s’ha reduït a gairebé la meitat en el curs 2020/21. La fórmula proposada a Bernardo Espinosa podria fer-se extensible a altres jugadors. Bernardo ha estat el jugador que ha acumulat més minuts en els tres partits de pretemporada, amb 242 minuts, a un bon nivell i demostrant les capacitats de lideratge i el caràcter habitual.

EL MÉS UTILITZAT

242
minuts
ha jugat Bernardo en la pretemporada, repartits en els tres partits amistosos disputats

La llista d’incògnites és llarga i afecta fins i tot al capità

J.S. / X.M.

El Girona ha rebaixat la massa salarial amb la marxa de Borja, traspassat a l’Osca, i de Mojica, cedit a l’Atalanta. El capítol de sortides, però, no està ni de bon tros tancat. I els futbolistes susceptibles de deixar el Girona és llarga. Hi ha jugadors que tenen propostes per abandonar el Girona i als quals el club no posarà obstacles perquè se’n vagin, perquè de fet li interessa per tenir marge de maniobra. Homes com Gallar i Diamanka, ja assenyalats l’anterior mercat d’hivern, podrien marxar si hi ha alguna proposta que satisfaci totes les parts. Alcalá tampoc les té totes de continuar. La incertesa s’allarga fins i tot al capità, Àlex Granell. Renovat l’estiu passat fins al 2022, Granell ha rebut propostes de clubs de primera i d’altres lligues, i no es pot descartar cap escenari d’aquí al 5 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)