Girona

Mojica, presentat com a jugador de l’Atalanta

Girona. El colombià ja llueix els nous colors de l’equip de Bèrgam, amb qui jugarà, com a mínim, fins al final de la present campanya si els italians no acaben exercint l’opció de compra que s’han guardat per fitxar-lo en propietat

Johan Mojica ha estat presentat com a nou jugador de l’Atalanta després de fer-se pública la seva cessió fins al final de la temporada al club de Bèrgam. El colombià ja ha participat en la sessió d’entrenament realitzada avui a les ordres del seu nou tècnic, l’italià Gian Piero Gasperini, que intentarà treure-li el màxim rendiment possible, un aspecte que després de la greu lesió patida durant el curs 2018/19 li ha mancat a Montilivi.

Mojica passarà enguany de disputar el campionat de segona A del futbol estatal amb el Girona a jugar en la màxima categoria del futbol italià, la Serie A, a més de participar en la propera edició de la Champions League, tota una experiència pel de Cali, que des de la seva participació en el Mundial de Rússia i la posterior lesió s’ha vist allunyat del ressò internacional.

L’Atalanta pagarà al Girona prop d’un milió d’euros en concepte de cessió, assumirà la totalitat de la fitxa del lateral esquerre i carriler i, a més, es guarda una opció de compra pel futbolista al final de la temporada, que en cap cas és obligatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)