Girona

Amb fam per triomfar

“Des del primer moment m’han dit que seria un jugador important”, diu Monchu en la seva presentació

Tant Cárcel com el mallorquí destaquen l’empenta i el caràcter que s’espera que aporti al centre del camp

De poques paraules i amb certs nervis davant el micròfon. Així es va veure l’últim fitxatge del Girona, Monchu, durant la seva presentació d’ahir. Un posat tímid que està ben lluny del caràcter i l’empenta que el mallorquí vol, i, el més important, pot aportar al Girona. “Soc molt competitiu i puc aportar lideratge, caràcter i moltes ganes en aquest projecte. Em deixaré la pell al terreny de joc per complir l’objectiu de pujar”, va remarcar Monchu, que ve de demostrar aquesta mentalitat portant el braçalet de capità al filial blaugrana: “Normalment els capitans són els més veterans, però García Pimienta em va veure com el líder que necessitava l’equip.”

Una aposta comuna

L’arribada de Monchu il·lusiona l’afició del Girona i també Quique Cárcel. “Sempre m’han agradat molt els valors futbolístics que ha tingut Monchu, amb aquesta mentalitat, caràcter i empenta. Han passat els anys i les categories on ha estat les ha passat amb un excel·lent i estic segur que a 2a A li passarà el mateix”, va dir el director esportiu, que també va confirmar que en l’acord de cessió hi ha una opció de compra obligada només en el cas que el Girona aconsegueixi l’ascens a primera.

La seva incorporació és una de les que més ha buscat el Girona, i així ho va transmetre el mateix Monchu durant la presentació. “Tenia ofertes de primera divisió, però tant Quique Cárcel com Francisco em van trucar per explicar-me el projecte que volien muntar. Des del primer moment em van dir que apostarien fort per mi, que seria un jugador important, i ara mateix el que necessito és jugar minuts i formar-me encara més i, després de parlar amb la família i els meus agents, vam entendre que venir al Girona era el millor lloc possible”, va explicar el migcampista, que també va reconèixer que prendre la decisió de deixar el Barça no ha estat fàcil, i és que cal tenir present que al final de la temporada passada Monchu va tenir l’oportunitat de debutar amb el primer equip en els vuitens de la Champions League contra el Nàpols: “Vull agrair al Barça tot el que ha fet per mi aquests anys i sempre és complicat marxar d’un club tan gran, però ara era el moment perquè es donava l’oportunitat de venir al Girona.”

El mallorquí ha fet el pas de deixar el Barça i aterrar al Girona amb les idees clares, conscient que de moment l’aventura és de només un any però que les coses poden canviar. “De moment soc aquí per fer aquest any, però si les coses van bé sé que seré molts més anys aquí”, diu Monchu, i és que, si el Girona puja, comprarà el mallorquí, i aquest és precisament un dels principals objectius que té el migcampista: “La meva mentalitat ara és complir els objectius, tant personals com col·lectius, amb el Girona. Voldria ser un jugador important per a l’equip, jugar el màxim nombre de partits possible i sobretot aconseguir l’ascens a primera.”

Sobre l’encaix a l’equip, tot i no haver pogut ser present en cap dels partits de pretemporada i haver fet tot just una sessió amb el grup, ho té clar. “En el 4-2-3-1 que utilitza el Girona em puc sentir còmode en qualsevol de les tres posicions del mig, al pivot o a la mitja punta, i és que al Barça he jugat tant de pivot com d’interior. Em considero un jugador complet, capaç d’arribar d’àrea a àrea per atacar i atacar. A més, crec que tinc un molt bon colpeig de pilota”, destaca el mallorquí.

Cárcel va afirmar que l’opció de compra només és obligatòria en cas d’aconseguir l’ascens a primera
Ha passat amb un excel·lent per totes les categories i tinc clar que a 2a A farà el mateix
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Puc aportar lideratge i caràcter. Em deixaré la pell per aconseguir l’objectiu marcat
Monchu Rodríguez
migcampista del Girona
Tenia ofertes de primera però em van trucar Francisco i Quique. Necessito jugar i formar-me i aquest és el millor lloc possible
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)