2a divisió FEF

L’Olot espera lligar alguna cessió per al mig del camp

Sub-23. El club de la Garrotxa treballa a falta de dotze dies pel tancament del mercat en la incorporació d’un jove futbolista que pugui ocupar el lloc deixat a la medul·lar pel lesionat Hèctor Simón

Tot i que fa setmanes que la plantilla està perfilada i a punt per competir, pel que fa als seus efectius, la direcció esportiva de l’Olot continua treballant per afegir els últims detalls al gust del tècnic Raúl Garrido. La lesió de llarga durada d’Hèctor Simón –va patir un accident de bicicleta i es va fer fissures en diverses vèrtebres– va deixar un buit al mig del camp olotí.

La fitxa major de 23 anys deixada pel de Llançà va ser ocupada però pel carriler dret José Antonio Soler i no pas per a un substitut al mig, per tant, Sergi Raset busca ara un futbolista sub-23 –aquestes són les úniques fitxes lliures– per omplir la vacant del capità i timoner de l’equip.

Al mig del camp de l’equip de la Garrotxa hauran de fer un pas endavant tots els jugadors disponibles com Eloi Amagat, que ha mostrat bones prestacions durant la pretemporada, Vivi, Masó, Pedro o, si cal, Barnils, que pot jugar tant de pivot com de central. La peça jove que pot arribar aportarà encara més competència per a una línia amb molta qualitat i indispensable en els esquemes de Garrido.

Una de les vies que el propi director esportiu del club ha confirmat que està manejant és la de treure profit de l’acord que l’Olot té amb el Barça, per tal que algun jove futbolista blaugrana s’incorpori a l’equip. El curs passat, els garrotxins ja van poder tenir a les seves files al central Arnau Comas i al davanter Peque, però, en tot cas, de moment l’Olot no té excessiva pressa i estarà atent a qualsevol opció de mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)