Girona

Factorenergia, nou patrocinador del Girona

Els blanc-i-vermells portaran el nom de l’empresa energètica catalana en la part posterior de la samarreta

El Girona ha anunciat aquest migdia que ha arribat a un acord amb Factor energia, l’empresa energètica catalana, que es convertirà en nou patrocinador del club. De fet, els gironins portaran el seu nom a la samarreta, concretament a la part posterior, una zona que els últims anys els gironins no havien explotat comercialment. L’estrena del nou patrocinador ja serà demà mateix, en el partit que el Girona jugarà al camp de l’Sporting corresponent a la tercera jornada però que serà el debut dels gironins aquest curs. La presentació oficial, però, es farà pròximament i comptarà amb la presència d’Emili Rousaud, CEO de l’empresa energètica i exvicepresident del Barça.

Factorenergia es convertirà així en un patrocinador secundari de la samarreta, i és que el club continua treballant per tancar un acord amb un patrocinador principal que agafi el relleu de Marathon Bet, amb qui ha finalitzat el contracte després del curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)