Girona

Francisco: “No hi ha excuses. Estem preparats per competir”

Roda de premsa. El tècnic del Girona parla abans del partit de demà (18.15h) al feu de l’Sporting

Francisco ha comparegut aquest migdia davant dels mitjans, en la roda de premsa telemàtica, la prèvia al partit de demà (18.15h) que el Girona juga al Molinón contra l’Sporting, el debut en la lliga. Abans, el tècnic ha ofert la convocatòria, de 22 jugadors en què hi falten Stuani (sancionat), Aday (lesionat) i Gallar (pendent de resoldre la seva sortida del club).

La llista: Juan Carlos, Muric i Suárez (p.), Bernardo, Franquesa, Ramalho, Alcalá, Granell, Jairo, Zeballos, Samu Saiz, monchu, Juanpe, Calavera, Santi Bueno, Pablo Moreno, Valery, Diamanka, Gumbau, Ibrahima Kebe, Turmo i Pau Víctor.

La incertesa de la plantilla

No em preocupa. Els jugadors que estan en aquesta situació estan entrenant a un gran nivell. No ens enganyarem, hi ha jugadors que saben que hauran de marxar, però jo compto amb ells entre d’altres coses perquè al final la llista que tenim és la que és. Amb això anirem a competir i a fer un bon partit demà.

La patacada d’Elx

Va ser una situació que ningú volia viure. Van ser dies durs. De moment estic content amb els fitxatges i les sortides que hi ha hagut. Ara hi ha dificultat per fitxar jugadors, no és com l’any passat. Leganés, Mallorca, Espanyol, Almeria estan per davant i hem de ser realistes. Però tot i això, no hi ha excuses per demà. Competirem i setmana rere setmana millorarem.

Objectiu de la temporada

Pensar en què pujarem o no ensho dictarà el temps. No ens podem marcar un objectiu a llarg termini. La gent s’ha d’ilusionar amb el nostre dia a dia. No enganyaré a ningú i diré que aquest equip està fet per ascendir, encara que estiguin venint jugadors ambiciosos, molt joves i talentosos, però hem de ser cauts. Hem de convèncer la nostra gent.

La baixa d’Aday

Aday va tornar ahir als entrenaments. Va tenir una operació al nas i la seva adaptació tardarà una mica més que altres companys. El que importa és que ja està amb nosaltres.

La baixa de Gallar

És un jugador que a principi de temporada ja sabia la situació en la que estava, com el club i jo mateix lògicament. Ara estem esperant si pot sortir a un altre equip i per això no ha entrat a la convocatòria.

El perfil dels extrems que vol

No és fàcil trobar el què demano perquè son jugadors molt cobejats i que tothom està buscant. Vull extrems que vagin i piquin a l’espai perquè en el joc interior crec que anem bé amb jugadors com Samu, Monchu, Granell i Gumbau. Busquem jugadors d’espais, que no és fàcil. Hem de deixar temps a la secretària tècnica que com he dit hi ha equips que estan per davant que s’ho estan emportant tot. És important que qui vingui vulgui venir.

Stuani

Jugadors com Stuani, com Granell, son suculents per equips de primera divisió. Puc dir que estan entrenant, son grandíssims professionals i estan amb ganes de quedar-se. Passarà el què sigui millor per ells i pel club. De Stuani et puc dir que avui l’he vist com un noi jove, igual que Pablo Moreno entrenant. Ell té ganes de quedar-se però el mercat és el que és i haurem d’estar pendents fins a l’últim dia.

Canvis respecte el curs passat

Hi haurà canvis. L’any passat teníem sis partits i havíem d’anar ràpid. Ara tenim un altre perfil de jugador a la plantilla i buscarem anar més a l’espai i que el joc interior només sigui per generar la superioritat que ens portarà a camp rival amb espais.

Sporting

El 80% de l’onze és el mateix del curs passat. Ara amb nou entrenador m’ha agradat molt els partits que hem analitzat. Serà un rival molt difícil al Molinón. Haurem de fer un gran partit. Estem preparats no hi haurà excuses.

Plantilla més jove any passat

Tenim clar que voliem donar-li unu canvi a la plantilla. Pel què fa al perfil de jugador, l’edat. però tenim gent com Juanpe, Bernardo, Alcalá, Granell, Samu, Stuani que ens donarà moltíssima força. Ara estem buscant incorporacions que ens doni aquell toc diferent, aquell talent i està venint gent com Monchu, Yan Couto, Pablo Moreno, Muric, jugadors que no han jugat a segona divisió però tenen un talent increïble. Intentarem ajudar-los.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)