Sabadell

Hidalgo: “El Mallorca està fet per guanyar tots els partits”

Sabadell. El tècnic arlequinat espera donar la sorpresa davant el conjunt balear i confia en la bona evolució dels seus deixebles. “Em tranquil·litza veure com treballem” tot i que és conscient de marge del millora

El Sabadell jugarà a Son Moix (16 h.) diumenge davant del Mallorca. Un partit dur i una bona pedra de toc per calibrar les aspiracions del conjunt arlequinat. Antonio Hidalgo és conscient que es veurà les cares amb un dels equips més fort de la categoria. “Jugarem davant un equip que ens exigirà moltíssim. El Mallorca està fet per guanyar tots els partits, igual que l’Espanyol, però la segona divisió està molt igualada”, ha explicat el preparador que ha elogiat la feina del seu homòleg balear. “Garcia Plaza és un entrenador amb molt recorregut al món del futbol, amb molt treball i una idea que fa treure molt rendiment als seus equips. Estan a un nivell molt alt. Tenen un potencial enorme i l’altre dia, davant l’Espanyol, no els hi van fer molt mal en defensa”. El principal maldecap d’Hidalgo depèn de recuperar els seus futbolistes i posar-los tots a to en un inici de lliga complicat per la confecció de la plantilla. “Hem de millorar coses respecte a l’altre dia. No poden concedir tant i hem treballat molts aspectes. Som conscients de la capacitat del Mallorca però creiem moltíssim en el que fem i com ho fem. Això és un trajecte llarg: no tenim a tots els jugadors al cent per cent però anem recuperant gent. Hem de fer una transició necessària però ens hem d’adaptar com més aviat millor”. Tot i això, es mostra confiat. “Em tranquil·litza com treballen els meus jugadors però estem en el procés. Han arribat molts jugadors i han d’interioritzar el que volem”.

Per últim s’ha referit a l’últim fitxatge: Juan Fernández. “El Juan és un futbolista que ens donarà molt des de l’esquerre, també pot participar en línia de 4 a la dreta, un jugador que ens aportarà moltes possibilitats” i espera l’arribada de nous efectius. “El mercat està obert i volem els millors jugadors possibles”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)